Meghan hercegné online közvetítéssel olvasott mesét a gyermeküknek

Meghan Markle, sussexi hercegné kisfia, Archie első születésnapját ünnepelve egy nyuszis könyvből olvasott mesét. Ő és Harry herceg is sokat tesznek a gyermekek támogatásáért, különösen most, a koronavírus járvány idején, így csatlakoztak a Save the Children nevű jótékonysági szervezethez. Az interneten közzétett – és Harry által felvett – videóban Meghan egy népszerű, 2009-es mesekönyvből olvasott fel a kisfiának, miközben jól hallható, ahogy Harry a kamera mögött kuncog. Meghan arra kérte rajongóikat, hogy adományokkal támogassák a fiatalokat – írja a CNN.

A Kensington Palota ezzel a fotóval köszöntötte a szülinapos Archie-t a TwitterenForrás: Kensington Palace/Twitter

Ez a videó a "Save With Stories" kampány része, amely számos hírességet felkért, hogy tegye közzé a neten, ahogy hangosan felolvas egy-egy rövid történetet. A pár nevében kiadott nyilatkozatból kiderült, hogy Meghan Amy Krouse Rosenthal 2009-es népszerű mesekönyvéből idézett, ami Archie egyik kedvenc könyve.

Miközben ezt a családi pillanatot megörökítették, a herceg és a hercegné szeretnék felhívni a figyelmet arra a sürgető helyzetre, hogy ételhez és tanszerekhez jusson milliónyi gyermek.

A brit királyi család idősebb tagjai már korábban felköszöntötték Archie-t első születésnapja alkalmából. Vilmos és Katalin unokaöccsüknek "nagyon boldog első születésnapot" kívántak a közösségi médiában, mellékelve egy fotót is Archie 2019. júliusi keresztelőjéről. Természetesen Károly herceg és Kamilla is köszöntette a kisfiút.

Archie Mountbatten Windsor a királynő nyolcadik dédunokája. A szüleivel, Harryvel és Meghannal él Kaliforniában, miután a pár lemondott a királyi családban betöltött feladatairól, amiket ez év elején be is fejezett. Úgy döntöttek, hogy fiuk születése után nem használják tovább a nemesi címeiket sem. Harry, Meghan és Archie videóhívásban beszélgettek II. Erzsébet királynővel a múlt hónapban, amikor felköszöntötték a 94. születésnapja alkalmából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek