Ez Bear Grylls 100 „otthoni túlélési kihívása" gyerekeknek

Az otthoni elszigetelődésben tevékenykedő szülők helyzete ezentúl egy kicsit könnyebbé válhat, mivel Bear Grylls a túlélés szakértő egy új, 100 kihívásból álló kezdeményezést tett közzé a neten. Ezek a feladatok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy új kihívásokat próbáljanak ki, és új készségeket tanuljanak otthon – írja a Lonely Planet.

Bear igazi kalandor de tudja, hogy most a négy fal között kell kiállni a próbákatForrás: Kalei Brooks/Alaska National Guard/Wikimedia Commons

A világhírű kalandor és cserkészfőnök a Scouts UK-vel közösen indította el a „The Great Indoors" nevű kezdeményezést, amely több mint 100 tevékenységből áll, és amelyeket a gyermekek és a felnőttek is gyakorolhatnak a négy fal között az unalom leküzdésére.

A kihívások a kommunikációs készségek fejlesztésétől egészen a problémamegoldásig terjednek.

Olyan kihívások is vannak közöttük, mint például hogyan lehet "vihart kavarni egy teáscsészében", szörnyek könyvjelzője vagy nyalóka katapultok tervezése, hőlégballonok készítése, kódfejtés, digitális fényképezőgép kezelésének fejlesztése, és még sok más tevékenység.

A maga is háromgyermekes apuka a legkisebbektől a felnőttekig mindenkit elszórakoztatForrás: Bear Grylls/Facebook.com

Nem számít, a világ melyik részén tartózkodnak, bárki csatlakozhat, igaz, némi angol tudás kell hozzá.

Grylls azt nyilatkozta, hogy reméli, ezek a játékos feladatok segítenek a gyermekek "hatalmas energiáinak pozitív levezetésében". Az Egyesült Királyságban az iskolákat és a nyilvános tereket szintén bezárták a koronavírus terjedése miatt. A játékos kihívásokat, a The Great Indoorst a Scouts weboldalán érheti el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek