Schwarzenegger is önkéntes száműzetésbe vonult szamarával és lovával

Ahogy Magyarországon is arra bíztatják ismert emberek a honfitársaikat, hogy maradjon mindenki otthon, ez a világ más országaiban is így van. Mivel a koronavírus tovább terjedt, egyre több ember – különösen az időskorúak vannak kitéve a fertőzésnek. Kalifornia volt kormányzója, még az acélos izmokkal rendelkező egykori Terminátor, Arnold Schwarzenegger is erről próbálja meggyőzni az amerikai lakosokat, példát mutatva nekik – írja cikkében a Mashable.

A legerősebbek is otthon maradnak - a fotó illusztrációForrás: lucacavallari/Shutterstock

Vasárnap este a 72 éves színész egy videofilmet osztott meg a Twitteren, ahogy sárgarépával eteti a hobbiállatként tartott apró lovát és szamarát a lakásában, miközben arról beszélt, hogy ő is betartja a szabályokat, és fontos otthon maradnia, hogy elkerülje a koronavírust. "Fontos dolog, hogy otthon maradj, mert most már kijárási tilalom van" – mondja Schwarzenegger,  arra utalva, hogy a 65 évesnél idősebb embereket Kaliforniában erre ösztönözni kell. "Itthon maradunk, és itt is eszünk" – folytatja, miközben finom sárgarépával kínálja Whisky nevű lovát és szamarát, Lulut.

"Lulu és Whisky is szereti a sárgarépát, épp most vettem egy kis vegán élelmet" – mondja Schwarzenegger a kisfilmben. "Látjátok, hogy ezt csináljuk: mi sem megyünk ki, nem járunk éttermekbe, nem csinálunk semmit. Ilyenkor csak eszünk egyet Whiskyvel és Luluval, na meg jól érezzük magunkat."
Nem ez az első alkalom, hogy Schwarzenegger megosztotta koronavírussal kapcsolatos tanácsait otthonából. Néhány nappal ezelőtt egy alapos kézmosásról szóló videót készített kutyája, Jerry mellől.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek