Ez az amerikai motel visszarepíti egyenesen a hetvenes évekbe

Az amerikai Tennessee állam fővárosában, a Cumberland-folyó partján fekvő Nashvilleben virágzik a gazdaság és a turizmus. Szinte hetente kinő a földből egy új, többemeletes, város fölé tornyosuló modern üvegépület. A countryzene őshazájának tartott városban ötcsillagos luxusszállodák versengenek a turisták kegyeiért, jobbnál jobb szolgáltatásokat kínálva. Akad itt azonban egy kivétel. 

Forrás: The Dive Motel & Swim Club

Létezik a városnak egy szerényebb része, ahol egy új motel felvette a versenyt a nagyokkal. A belvárostól mindössze öt percre található 23 szobás The Dive Motel & Swim Club nem rég nyitott meg, és olyan hangulatot áraszt, mintha időutazáson vennénk részt – olvasható a Travel and Leisure cikkében.

Retro berendezése és szolgáltatásai részletekbe menően hozzák vissza a hetvenes éveket, amit a turisták egyszerűen imádnak. A különféle témájú szobák valóban életre keltik a diszkóláz feelinget elindító korszakot, már csak azért is, mert minden egyes szobába szereltek diszkógömböt.

Forrás: The Dive Motel & Swim Club

Nem maradhatott el a mindent beborító szőrme, padlószőnyeg és tapéta sem, a korra jellemző szín- és formavilággal. De akkor sem fognak kizökkenni a hetvenes évek hangulatából, ha csobbannának egyet.

Nashville, USAForrás: The Dive Motel & Swim Club

A szálloda éttermében, a Dive Bar & Loungeban csakis a hetvenes éveket idéző meleg ételeket, hideg italokat szolgálnak fel. Természetesen a belső dizájn itt is korhű: lambéria, csempézett padló, régi iskolai portrék a falon. 

Nashville, USAForrás: The Dive Motel & Swim Club

Természetesen itt csak is a korra jellemző dalok csendülnek fel, hogy a táncparkettet ellephessék a szombat esti lázban égő turisták.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek