Egy utazási iroda csak hölgyeknek szervez utakat

Az Insight Vacations az egyetlen olyan utazási iroda, amely kizárólag nőknek szervez utazást. A Wander Women Journey néven futó projekt első állomása India lesz 2021-ben. Az új élményekben bővelkedő utazás arra ösztönzi a nőket, hogy a helyi asszonyok vezetésével fedezzék fel India szépségeit. A világ minden tájáról érkező nők megismerhetik India fenséges erődítményeit, műemlékeit, templomait, nyüzsgő bazárjait, a gyönyörű tájakat, természetvédelmi területeket, de mindenekelőtt az embereket és a kultúrát, amelyek Indiát különlegessé teszik.

Nők mutatnák be a mindennapjaikat a női utazóknak - a fotó illusztrációForrás: Alberto Benini/Pixabay

Az első ilyen, nők által létrehozott és vezetett utazást több is követné majd, a világ különböző tájaira. Az Insight ezzel az új programjával a nemek közötti egyenlőség megteremtésre is törekszik – írja a Breaking Travel News. 

Mivel az iroda utasainak 57 százaléka nő, és folyamatosan növekszik az egyedül utazó nők száma, az új projekt tökéletesen illeszkedik azokhoz a nőkhöz, akik többet szeretnének megtudni és megtapasztalni a csodálatos Indiáról.

Ez a nők által szervezett és irányított utazás számtalan lehetőséget kínál arra, hogy a világ minden táján élő nők kapcsolatba léphessenek egymással és együtt utazhassanak – mondtaaz Insight Vacations igazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek