Luxusutazást nyerhetnek a jó ügyért küzdő nők

A luxusutakra specializálódott Unforgettable Greece nevű utazási iroda Felejthetetlen nők címmel versenyt indított a Nemzetközi nőnap és a Nők történelmének hónapja alkalmából. A kezdeményezéssel olyan, inspiráló nőket szeretnének ünnepelni, akik pozitív változásokat idéznek elő a környezetükben - adja hírül a Travelpulse.

SzantoriniForrás: Pedro Szekely/commons.wikimedia.org

A pályázatra bármely országból lehet jelentkezni, olyan nők történeteivel, akik talán nem kapják meg a méltó elismerést tevékenységükért. Az érdeklődők olyan nőket ajánlhatnak a pályázatra, akikre valamilyen okból felnéznek, akiket csodálnak; olyan nőket, akik jó ügyért harcolnak, és más nőknek is segítenek; akik sikeresen legyőzik az akadályokat; akiknek jótékonysági munkája segíti a helyi közösséget, vagy akik egyszerűen egy kicsit különlegesebbé teszik a mindennapi életet - áll a pályázati kiírásban.

Az ajánlásokat egy online kérdőív kitöltésével lehet elküldeni március 23-ig, részletezve az okokat, melyek miatt a beküldő választása az adott jelöltre esett.

A győztes nyereménye egy kétszemélyes, nyolcnapos luxusutazás Görögországban Athén, Míkonosz és Szantorini érintésével, 2020 októberében. Az utazás többek között magában foglalja a luxus B & B-szállást, egy athéni gasztrotúrát, vitorlázást Szantoriniben és szafarit Míkonosznál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek