Máté Bence akciófotóin rácsodálkozhat hazánk páratlanul gazdag vadvilágára

A világhírű természetfotós, Máté Bence előadása kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen a tehetséges fiatalemberrel, és fotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára. Máté Bence Vértelen vadászat című előadásának ráadása március 16-án, hétfőn 18 órakor kezdődik a Budapest Kongresszusi Központban. 

Máté BenceForrás: Olasz Csaba/Wikipedia

Alkotásaival Máté Bence az összes földrészt meghódította, és feltette hazánkat a természetfotósok világtérképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotópályázatának ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oscarjaként számon tartott díjat.

Mi történt a piros zsigulis sráccal, aki közel tíz éve „a láthatatlan madárfotós" néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán? Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás" diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást. Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak. További információkat az esemény Facebook oldalán és weboldalán olvashatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek