Egész évben fürödhetnek a németországi trópusokon

Lehet bármilyen fogvacogtató hideg odakint, ebben a trópusi csodaparkban mindig meleg és párás a levegő. Ha a világ legnagyobb víziparkját keresi, akkor valószínűleg eszébe sem jutna Németország. Pedig Berlintől 50 kilométerre délre található a Tropical Islands Resort, amely egész évben trópusi idővel várja a látogatókat – írja a Travel and Leisure.

Egy kis önámítás a festett égbolt és a pálmafák de látszólag ez senkit nem zavar a Tropical Islands ResortbanForrás: Ksenija Toyechkina/Shutterstock

A világ legnagyobb fedett víziparkja több mint 160 ezer négyzetméteres területet foglal el, így egyszerre akár 6000 vendég befogadására képes. A trópusi üdülőhelyet idéző víziparkban senki sem unatkozhat: a gyerekek evezhetnek, csúszdázhatnak, mindenféle vízijátékot kipróbálhatnak. Vannak nagyobb vízcsúszdák is, amelyek garantálják, hogy még a szülők sem unatkoznak, és teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő is működik itt.

Kevesen gondolnák, hogy ezt a fotót Németországban lőttékForrás: EWY Media/Shutterstock

Számos lehetőség van arra is, hogy itt éjszakázzanak. A trópusi házakat idéző apartmanok extra kényelmet és trópusi vakációt biztosítanak, sőt, akik szabadtéri tengerparti üdülésre vágynak, matracokkal és ágyneműkkel felszerelt, homokba helyezett sátrakban alhatnak. A fedett területen számos étkezési lehetőség is adott. 

Szállások és éttermek várják a vendégeketForrás: tropical-islands.de

Az üdülőhelyen nemrég nyitottak egy Amazonia nevű külső területet is, amely egész évben nyitva van. Mivel Berlin hőmérséklete télen a fagyszint alá süllyed, ezt általában nyáron használják a vendégek. Ha még így is hihetetlennek tűnik ez a hely, az alábbi videóban alaposabban körbe nézhet a németországi trópusi paradicsomban:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek