Víziparkot és plázst kapott a Zselicvölgy Szabadidőpark

Homokos plázzsal, felfújható installációkból épített víziparkkal és wakeboard-pályával szerelték fel a Zselicvölgy Szabadidőfarmot.

Fotó: Zselicvölgy Szabadidőfarm

 

Néhány hete írtunk arról, hogy új, több mint húsz kilométer hosszú, a térképen szívet formázó turistaút nyílik a Somogy megyében található Zselicben. És a tervek szerint a térség egy új kerékpárutat is kap, amely egy tucatnyi látványosság könnyebb elérését biztosítja majd. Most pedig itt a hír, hogy a Kaposvártól 20 kilométerre, Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmon - amely két éve pl. egy sertés-szépségversennyel hívta fel magára a figyelmet - új fejlesztéseket adtak át.

A 2014 decemberében átadott és azóta egész éves nyitvatartásra berendezkedett Zselicvölgy tulajdonosai az elmúlt három évben uniós támogatással együtt összesen 1,5 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre. Ebből készült el egy rendezvénypince, egy modern teniszcsarnok, nyolc négyszobás apartmanház, egy 120 fő befogadására alkalmas étterem, wellness részleg, bowlingpálya és több szabadtéri sportpálya. A legutóbbi beruházás keretében pedig egy homokos plázst, víziparkot és wakeboard pályát is építettek.

Fotó: Zselicvölgy Szabadidőfarm
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek