Nem látta még a kutyafáját, vagy a mézesmadzagot? Most megnézheti!

  Izgalmas tárlatot lehet körbejárni a kőszegi Jurisics Várban. Olyan tárgyakat mutatnak meg a látogatóknak, amelyekről napi szinten beszélünk, de még senki sem látta őket. A tárlatvezetők azt ígérik, mindenki előtt elhúzzák a mézes madzagot, és annak is gyarapodik a tudása, akinek halvány lila dunsztja sincs, hogy nézhet ki a radai rosseb.

  A Jurisics Vár egész évben Kőszeg egyik leglátogatottabb helyeForrás: Travelo / Készítette: Cérna Lenke

  Sőt, aki kíváncsi az megnézheti a kutyafáját! és találkozhat a halál fiával is. A fészkes fenéről és a Deákné vásznáról is mesélnek a betérőknek.

  Buzás Mihály fiktív-tárgyelemző és rekettyés analizátor, valamint Zugmann Zoltán degeneratív grammatikus kiállítása a magyar verbális kultúra azon szereplőit állította a középpontba, melyekről nap, mint nap beszélünk, de még senki sem látta őket.

  A nem létező tárgyak tárlatát 2020. január 31-ig lehet körbejárni Kőszegen - tudtuk meg a kőszeg.hu honlapján található programajánlóból.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!