Egy templomban található a világ legkülönlegesebb gördeszka pályája

  A 100 éves spanyol templomban, melyet Okuda San Miguel színpompás freskói díszítenek, nap mint nap a gördeszkák kerekeinek hangja visszhanzik. Eredetileg egy asztúriai építész tervezte a Santa Barbara templom épületét 1912-ben, az észak-spanyolországi Llanera városában. Miután a templom hosszú ideig elhagyatottan állt, omlásveszély is fenyegette.

  Az egykor elhagyatottan állt Santa Barbara templom újjászületettForrás: okudasanmiguel.com / Lucho Vidales

  Szerencsére vállalkozók egy csoportjának, online adomány gyűjtésnek és a Red Bull közreműködésének köszönhetően megmentették a gyönyörű, elhagyatott templomot.

  Belsejének díszítését Okuda San Miguel spanyol festőművészre bízták, aki a falakat és a boltozatos mennyezetet egyedülálló, a stílusára oly jellemző, színes geometriai alakjaival keltette új életre.

  Az elégedett művész a vidám mintákkal és színekkel tarkított templombanForrás: okudasanmiguel.com / Lucho Vidales

  Szinte minden felületet a szivárvány színei borítanak be, amit megvilágítanak a hatalmas ablakok, így igazán különleges hely lett a Kaos Szentélynek (Kaos Temple) átkeresztelt épület, amit eredetileg a La Iglesia Skate alakított át gördeszkapályává. – írja a Colossal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!