Szállodával bővül a világ legnagyobb, beltéri vidámparkja

A Miral és Warner Bros Abu-Dzabiban, Yas-szigetén nyit hotelt – írja a Breaking travel news. A 112 millió dolláros szálloda építkezései már elkezdődtek, a nyitás 2021-re várható. A hotel a díjnyertes Warner Bros Abu-Dzabi World vidámpark mellett épül, mely a világ legnagyobb, beltéri témaparkja, ahol a Warner Bros rajzfilmuniverzumából olyan, jól ismert karakterek világa elevenedik meg, mint Frédi és Béni vagy Tapsi Hapsi.

A Warner Bros filmstúdió ikonikus tornya - illusztrációForrás: spangle84/pixabay.com

A szórakoztatószigeten ugyanakkor távolról sem ez az egyetlen látványosság. Itt található többek között a Formula–1 Abu-Dzabi Nagydíjának pályája, illetve az autósporthoz kapcsolódóan egy másik, Ferrari tematikájú vidámpark is várja a látogatókat. Emellett egy vízi park is gondoskodik arról, hogy ide érkezők ne unatkozzanak.

A Formula-1-es pályaForrás: Planet Labs, Inc./Wikipedia

A WB Abu-Dzabi több mint nyolc emeletes lesz, 250 szobával, a lehető legjobb helyen azoknak, akik szeretnék kiélni játékos hajlamaikat. Természetesen a szálloda hangulatát is a Warner Bros. márka ihlette design és koncepció határozza majd meg.A világhírű Warner Bros. márka ihlette design és koncepció révén a szálloda prémium kényelmi felszerelést és szolgáltatást kínál majd vendégeinek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek