Ez a hotel mindent megtesz, hogy otthon érezzük magunkat karácsonykor

  Sokak szerint a karácsonyi ünnepek idején nincs is jobb hely a világon, mint New York. Decemberben a város téli csodaországgá válik, ünnepi piacokkal, karácsonyfákkal és fényekkel beborítva. Sokan érkeznek ide, hogy megtekintsék a híres Rockefeller Center fáját, megcsodálják a díszes kirakatokat és a korcsolyát húzzanak a Bryant Parkban.

  New York, Bryant ParkForrás: Katia Hashbarger/Pixabay

  Az ünnepi szezon teljes kihasználása érdekében a The Refinery Hotel vezetősége úgy döntött, hogy létrehoz egy ünnepi csomagot, amely a vendégei számára teljes new yorki karácsonyi élményt kínál. Karácsony napján a vendégek felejthetetlen látványban és kényeztetésben részesülhetnek a „lenyűgöző téli üdülés" elnevezésű csomag igénybevételével, aminek része, hogy a szobában élő, díszített karácsonyfával, szezonális ételekkel és italokkal, sütikkel várják a vendégeket – olvasható a Travel and Leisure cikkében. Mézeskalács házat is rendelhetnek, megnézhetik a Rockettes táncosait a Radio City Music Hall zenés karácsonyi darabjában, ünnepi forró csokoládét kóstolhatnak, és a hónap folyamán a szálloda szánkója is tele lesz játékokkal.

  Mindent megtesznek, hogy a szálloda vendégei ünnepi hangulatba kerüljenekForrás: PublicDomainPictures/Pixabay

  Ha már ott vannak, csak néhány lépést kell tenniük, hogy a fontosabb turisztikai látványosságokat is megnézhessék, például a híres, fényárba borult Times Square-t és az Empire State Building épületét.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!