Kecskeméten hó sem kell a hófánkozáshoz

Az egy hetes őszi szünetben a kecskeméti Hófánk Pálya akcióval várják a vendégeket a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, minden nap 10 és 16 óra között - írja a Kecskeméti Lapok.

Forrás: http://kecskemet.varosom.hu/

Hogy mi az a hófánk? A sielok.hu weboldalon találtunk rá definíciót: "A hófánk egy nagy, felfújható, erős anyagból készült gumikerék, amivel egy erre kiépített havas mederben lehet lecsúszni. Van vízicsúszdás változata is, ezt az aquaparkokból biztosan sokan ismerik. Csak bele kell ülni, megindulni a lejtőn és élvezni a siklást. Külföldön snow tubing néven ismert." Hazánk több síterepén is működik hófánk pálya: Mátraszentistvánon, Visegrádon és Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandparkban.

A kecskeméti lehetőség azért is ígéretes, mert aki még nem próbálta, az most rendkívül kedvezményesen ülhet fel a sporteszközre. A télen-nyáron üzemelő Hófánk Pálya egyedülálló attrakció a régióban. Használatához nem szükséges hó, a műanyag borítású pályákon garantált a csúszkálás élménye. A két egyenes pálya mellett a bátrabbakat kanyargós változat is várja.

Az akciós napokon a kedvezményes jegy ára 700 Ft/fő, amivel korlátlanul lehet hófánkozni, azonban a pálya használatához érvényes belépőjegy szükséges a szabadidőközpontba. A belépőjegy 14 éves kor felett 100 Ft/fő, 14 éves kor alatt viszont ingyenes a belépés, de csak felnőtt kísérővel megengedett. A jegyek megváltására a szabadidőközpont Nyíri út felőli jegypénztárában van lehetőség. Természetesen a Hófánk Pálya az év többi napján is nyitva tart. Bővebb információ a központ honlapján található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek