Az őszi szünetben 200 forintért mehetnek be az Állatkertbe a gyerekek

Október 23-tól november 3-ig, azaz most szerdától jövő vasárnapig tartanak az Állatkertben az őszi szünetre meghirdetett programok. Ebben az időszakban a 14 éven aluli gyerekeknek csak 200 forintba kerül a belépőjegy.

A Fővárosi Állat- és Növénykertben már a nemzeti ünnepen megkezdődik az őszi szünet. Nagyon sok program lesz: látványetetés többek között a sörényes hangyászoknál, a pelikánoknál, a borjúfókáknál és a pingvineknél, meg lehet nézni oroszlánfókák és az elefántok tréningjét, de lesz kertészeti és bonsaibemutató is. A Holnemvolt Várban naponta kétszer lesz állatfelvonulás, és persze meg lehet nézni az itt található Cápasulit is.

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert

Október 31-én este 18.00 órától 23.00 óráig Holnemvolt Halloweent tartanak. A jelmezben, arcfestéssel, vagy töklámpással érkező gyermekeknek erre a rendezvényre díjmentes lesz a belépés, mindenki más 2000 forintos jeggyel léphet majd be. Lesz tűzzsonglőr bemutató, családi tökfaragás, boszorkányos arcfestés, bátorságpróba, „rémmesék", mécsesek ösvénye és még sok egyéb.

November végéig tart az Állatkert által meghirdetett Nyugdíjas Ősz, így az őszi szünet alatt a nyugdíjas igazolással rendelkezők, illetve a 65 éven felüliek a szokásos nyugdíjasjegynél is kedvezményesebb, 1500 forintért váltható jeggyel látogathatják az Állatkertet, olvasható az intézmény hírlevelében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek