Keressen kincseket okostelefonnal a Mátrában

  A munzee (ejtsd: manzi) egy okostelefonnal játszható, modern kincskereső játék, mely Németországból indult 2011-ben. Neve is német eredetű, a Münze (érme) szóból származik. Ez a szabadtéri játék nagyon hasonlít a geocachinghez, azzal a különbséggel, hogy itt a világ különböző pontjain elhelyezett QR-kódokat kell megtalálni, majd a kódot egy okostelefonon futó Munzee alkalmazással leolvasni.

  Forrás: High-Tech Sportok Bázisa

  Mind a telepítésért, mind a megtalálásért a játékosok pontokat kapnak, az egyéni pontvadászat mellett pedig lehetőségünk van csapatban, úgynevezett klánokban is versenyezni. A cél minél több munzee összegyűjtése és az ott talált különböző rejtvények és rejtélyek megfejtése.

  Magyarországon például a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisán lehet kipróbálni a játékot - derül ki a cég szerkesztőségünk-höz eljuttatott közleményéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!