Állati élményekkel bővítette repertoárját az Airbnb

Az Airbnb hivatalosan is bejelentette, hogy elindította új „Airbnb Experiences" kategóriáját, az „Állati Élményeket". Ez egy olyan alkategória, amin belül kicsivel több mint 1000 olyan élmény közül választhatunk, ahol az állatok megismerése játssza a főszerepet. Így ha az utazást, és az új tájak emberek megismerését még az állat rajongásunkkal is összekötnénk, akkor ez lehet rá az egyik legjobb lehetőség.

Forrás: Airbnb/PressGalery

A közleményben természetesen benne vannak azok a szabályok is, amik az állatok tartására, a vadon élő állatok védelmére vonatkoznak. Így a vadállatokkal kapcsolatos élménycsomagoknál csupán megfigyelésről lehet szó; nem lehet velük direkt kapcsolatba lépni, etetni vagy simogatni. A háztáji állatoknál, például lovaknál szamaraknál be kell tartani az időkorlátokat, a lovaglási időt és súlyt. Ha tengeri állatokról van szó, csak természetes környezetükben lehet megfigyelni őket, olyan élmény nem nyújtható, ahol az állat rabságban van a szórakoztatás kedvéért. A vendéglátók nem kínálhatnak elefánt lovaglást, nagymacskás bemutatót, fóka vagy delfin showt.

Helyette viszont átélhetünk egy ötórai teát furfangos Herdwick birkák között a skóciai Loch Lomond-ban, Beccy farmjának kertjében. A csipketerítős asztal mellett Hamish, Dougal és a tinédzsereknek számító Benny és Lochie szertelenkednek és megesznek mindent, amit találnak, még a papírszalvétát is. De annyira bájosak és szeretnivalók, hogy nem lehet nekik ellenállni, állítják azok a vendégek, akik már megtapasztalták a skót birkák vendégszeretetét.

Egy kicsit távolabb olyan vendéglátók várnak még, akiknél corgikkal mehetünk szörfözni, vagy megtanulhatjuk, hogy lehet városi környezetben méhekkel foglalkozni. De a világrekorder gördeszkázó bulldog is szívesen fogad vendégeket, ahogy nyugdíjas kutyaotthonokba is ellátogathatunk.

San Francisco városában pedig egy állati piknikre várják az állatbarát utazókat. Maddie Johnson a gazdája Pickles-nek (Savanyúság vagy Uborka) a malacnak, Dill-nek (Kapor) a kutyának, két csirkének Peanut-nak és Butters-nek (Mogyoró és Vajkrém), valamint két nyuszinak, akik az Earl és Grey névre hallgatnak. Ezzel a remek társasággal indulhatnak a látogatók piknikezni az otthonukhoz közeli hatalmas parkba. Az oldalon megadott árak tartalmazzák a házigazda által kínált ételeket és italokat, illetve a helyszínt és az állati vendéglátók társaságát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek