Itt található a világ legnagyobb játékmúzeum-komplexuma

  Branson városában működik a világ legnagyobb játékmúzeum-komplexuma, ami 6 múzeumot foglal magába, és több mint egymillió játékot tekinthetnek meg az odalátogatók.

  Igazi játékarzenál várja itt a kicsiket, nagyokatForrás: World's Largest Toy Museum/Facebook

  Az eklektikus gyűjteményben a 19. századtól napjainkig, az öntöttvas figuráktól a Barbie kollekción keresztül a legmodernebb űr játékokig minden ikonikus darab megtalálható, így nemcsak a gyerekek, de a nosztalgikus szülők és nagyszülők is örömmel látogathatják a múzeumot és vehetnek részt az interaktív tárlatokon.

  Egy egész nap is kevés a nézelődésreForrás: Foley-Runyon/World Largest Toy Museum

  A tuljadonosok, Wendy és Tom Beck mindig rajongtak az antik tárgyakért, Tom különösképpen a játékokért. Mielőtt megnyitottak, rengeteg piacot felkerestek, hogy minden fellelhető játékot felvásároljanak, így hosszú idő után, 2011-ben kitárhatták múzeumuk kapuit. Álmuk valóra vált, és valóban ők lettek a világ legnagyobb játékmúzeumának tulajdonosai. A belépővel, mely 6 éves kor alatt ingyenes mind a hat múzeumba beléphetnek a látogatók. A további részletekről a múzeum weboldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!