Lóversennyel egybekötött családi napot tartanak a határ közelében

  Galopp futam, fiákerek, lovas bemutató - csak néhány izgalmas program az októberi lóversenyről, amelyet a határhoz közeli Zobnaticán szerveznek. A családi kikapcsolódáshoz is ideális vajdasági rendezvényre október 6-án kerül sor.

  Izgalmas lóversenyen szurkolhatnak Zobnaticán - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Yenni Vance

  Az őszi program délben kezdődik egy revübemutatóval, majd eldördül az első rajtpisztoly, és kezdetét veheti a verseny. A lovak idén négy távon versenyeznek: galopp futamban 1200, 1400, 1600 és 2200 méteren.

  Egy-egy kategóriában tíz ló áll rajthoz, a paripák az ország számos pontjáról érkeznek majd. A zobnaticai lóverseny belépőjegyei már elérhetők, de a helyszínen is meg lehet majd vásárolni 150 dinárért, amely átszámolva nagyjából 400 forint. A 10 évnél fiatalabb gyermekek számára a belépés ingyenes.

  Minden futam között 40 perces szünetet tartanak majd, amely alatt szerbiai ételeket lehet kóstolgatni, de lesz tamburazene és fiákeres bemutató is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!