Játsszanak közösen a családdal! Ezen a fesztiválon rengeteg játékot kipróbálhatnak

  Játékválasztó Családi Élménynapon lehet kipróbálni az év legjobb társasjátékait – olvasható a programot szervező webáruház Facebook oldalán. Ha kíváncsiak 2019 társasjáték újdonságaira, érdeklik 2019 díjnyertes társasjátékai, sőt, ki is próbálnák a gyermekeikkel, itt mindenre lesz lehetőségük.

  Az együtt töltött idő így sokkal szórakoztatóbbForrás: David Prado Perucha/Shutterstock

  Minden évben óriási dömpingben érkeznek a boltokba a társasjátékok, amiket nem lehet felbontani, megnézni, átböngészni, kipróbálni. Itt viszont minden új játékot megmutatnak, elmagyaráznak, és rögtön játszhatnak is velük.

  A rengeteg társasjáték közül sokkal könnyebb lesz kiválasztani a család számára legérdekesebb és legszórakoztatóbb társasokat. Ez azért nagyon jó lehetőség, mert a vásárlás nem lesz felesleges pénzkidobás, a közös játék pedig összehozza a családokat, így minőségi időt tudnak együtt tölteni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!