A legszelídebb motorosok vonulnak a Hősök terén a hétvégén

  Csatlakozzon családjával az év egyik legkedvesebb programjához! A világ legszelídebb és legfiatalabb motorosai 2019-ben is összegyűlnek szüleikkel, hogy közösen vonuljanak fel Budapesten – olvasható a programturizmus.com oldalon. 

  Forrás: csaladbaratmagyarorszag/facebook.com

  Az idén is a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítését célzó rendezvény, az Európai Mobilitási Hét szeptember 16. és 22. között zajlik, idei témája pedig a gyaloglás és a nem motorizált közlekedés, míg mottója „Sétálj velünk!" lesz. Ennek a rendezvénynek a keretén belül várják szeretettel a családokat, szeptember 21-én szombaton a Hősök terén.

  A kép illusztrációForrás: Családbarát Magyarország‎/Facebook

  A fél 9-kor kezdődő program elején átadják a kismotorokat, majd következnek rögtön a gyerekek kedvencei, a Kolompos együttes, Kovácsovics Fruzsina, majd Farkasházi Réka és a Tintanyúl.

  10 óra után 10 perccel kezdetét veszi a Legszelídebb Motorosok Felvonulása a Hősök tere-Andrássy út-Bajza utca útvonalon. A rendezvény és a felvonulás ideje alatt gólyalábasok, jelmezesek, arcfestés, játékállomások és rengeteg mókás program várja a családokat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!