Életük legszebb napján egy váratlan vendég is megjelent

  Az amerikai jegyespárnak, Morgan-nak és Luke-nak csodálatos meglepetésben volt része. A pár Laurenda Bennet fotós társaságában romantikus esküvői fotósorozatot indult készíteni a közeli mezőre. Bár egyáltalán nem volt szép, napsütéses idő, a fiatalok sokkal többet kaptak annál, mint amire számítottak –  számol be a mesés történetről a Boredpanda.

  irtelen egy aranyos, szemtelen szarvaskölyök tűnt fel, a fotós pedig lenyűgöző képek sorozatával rögzítette a ritka pillanatot. A szarvas egészen közel ment Morganhez és Lukehoz. Nagyon érdekelte a menyasszony csokra: habozás nélkül elkezdte csócsálni, és egyesével húzkodta ki a rózsákat belőle. Morgan és Luke néhányszor felemelte a csokrot, de a szarvas mindig felugrott érte. Végül a menyasszony átadta a bokrétát az éhes szarvaskölyöknek.

  Forrás: Laurenda Marie Photography / Facebook

   A fotós, Laurenda a váratlan élmény hatására csak annyit fűzött a történtekhez:

  Nézz fel, és élj a pillanatnak. Az élet legérdekesebb és legemlékezetesebb pillanatai valószínűleg nincsenek előre megírva. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!