Ebben a hazai hotelben szarvasnéző távcső is jár a szobához

  Szeptember 1-től nyitott meg Mátraházán a 4 Évszak Hegyihotel. A háromszintes vadonatúj hegyi üdülőben gyönyörű környezetben várják a pihenni vágyó, természet imádó vendégeket. A hely nem csak azért nyújt top élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található - a hotelnek van egy tikos fegyvere is.

  Ősszel, szarvasbőgés idején főleg az esti és hajnali órákban érdemes az állatokat megfigyelniForrás: Susulyka/Wikipedia

  Szarvasbőgés idején minden szobához jár szarvasnéző távcső. A szállóvendégek így minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő szarvasokat, őzeket.

  A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt elég lesz csak kinyitni az ablakot és valódi vadregényes sztorit láthatnak a vendégek minden nap élő adásban, reklám nélkül, egész éjszaka.

  A pazar kilátás mellett a high-tech megoldásokat is tartalmazó, teljes mértékben a természeti környezetre hangolt enteriőrök biztosítják a nyugodt pihenést és az aktív kikapcsolódást. A gyönyörűen kialakított kert, a közvetlen erdőkapcsolat nyugalmat áraszt és feltölti az ideérkezőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!