Szeptember közepén pörög a legszínesebb hazai futófesztivál

Szeptember 14-én, 2013-as indulása óta hatodik alkalommal rendezik meg a The Color Run Hero Tour Powered by Korzó élményfutást, ezúttal Szolnokon. A teljesítendő táv mindössze 5 kilométer, a rendezvény lényege azonban nem a teljesített táv, vagy az idő, hanem a mozgás élménye és a kikapcsolódás. A futásra bárki nevezhet nemtől, kortól és fizikai erőnléttől függetlenül, áll az esemény sajtóközleményében.

Forrás: The Color Run

A legutóbbi ilyen eseményen kilencezren vettek részt, és a szervezők célja idén is az, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás nemcsak az egészségünk szempontjából fontos, hanem egy olyan lehetőség, amely összehozza a barátokat és a családot. Mivel bárki nevezhet, ezért az évek során megfordult már az élményfutáson babakocsis szülő, nagymama és nagypapa, de olyan is akadt, aki a házi kedvencét hozta magával.

A futás mellett egész nap lesznek szórakoztató programok is, többek között DJ szolgáltatja a zenét, de el lehet tölteni az időt a sportszigeten és a NERF pályán is. Az esemény részleteiről a futófesztivál honlapján olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek