Ingyenes app mutatja meg a budapestieknek, hogy hova menjenek sportolni

  A 37 budapesti sportszövetséget összefogó Budapesti Sportszövetségek Uniója indította el a Budapest Sport Alkalmazást, melynek legfőbb célja, hogy népszerűsítse a főváros sportot. Lényegében egy olyan telefonos applikációról van szó, amely megmutatja, hogy hol és milyen sportolási lehetőségek vannak a fővárosban.

  Többféle szűrő is beállítható az applikációnForrás: kaboompics/Pixabay

  Az iPhone, illetve Android okostelefonokra letölthető ingyenes app előnye, hogy azon belül saját adatlap hozható létre, amelynek köszönhetően személyre szabott, interaktívabb tartalom érhető el, olvasható a szerkesztőségbe küldött sajtóközleményben. Be lehet állítani, hogy mely kerületet mutassa, hol vannak kutyabarát helyszínek, hol van wifi, melyik helyszín van akadálymentesítve, hogy baba-mama barát-e az adott edzőterem, és így tovább. Lehet szűrni az érdeklődésnek megfelelő eseményekre, illetve hírekről is beállítható értesítés.

  Forrás: Budapest Sport Alkalmazás

  Az alkalmazáson belül külön kiemelést kaptak a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa eseményei. Így jelenleg például az augusztus második hétvégéjére tervezett Jógázz a Citadellán elnevezésű programról lehet már most minden tudnivalót begyűjteni, de hamarosan bővül a lista az edzéstanácsadásokkal kísért szabadtéri edzésekkel, amelyeket ősztől szerveznek meg újabb hét alkalommal a fővárosban.

  A Budapest Sport Alkalmazás letölthető IPhone-ra innen és Androidra innen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!