Jópofa mulatságnak ígérkezik a vasárnapi csacsiverseny

  Vasárnap tartják a hagyományos szamárversenyt Királyhalmán, amely minden évben mókás versenyszámokkal szórakoztatja a látogatókat. A rendezvényt idén 37. alkalommal szervezik meg, így a fesztivál lett a falu jelképe is egyben - írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  Kihívást jelent a makacs állatokkal célba érniForrás: Pixabay / Készítette: Fabio Grandis

  A rendezvénynek a kultúrházzal szemben lévő labdarúgópálya ad otthont. A megnyitó 13.00 órakor lesz, majd következik a szamaragolás, amelyen makacs és fürge szamarakon igyekeznek a cél felé a versenyzők. A versenyszám minden évben sok izgalmat és vicces pillanatokat tartogat, ugyanis az akaratos természetű állatokkal nem egyszerű végigmenni a pályán - a vizes árkon való átkelés jelenti általában a legnagyobb kihívást.

  15.00 órakor a szamarak fogathajtó versenyére kerül sor, majd megrendezik a szamár kvízt, amelyen a fiatal vendégek jeleskedhetnek. Ezt követi a tombolasorsolás, ahol számos értékes nyeremény talál majd gazdára.

  A versenyek mellett kísérő programok is várják a látogatókat: koncertet ad Bunyós Pityu és az Eridanus zenekar is, lesz kirakodóvásár, a gyerekeknek pedig bringaversenyt szerveznek. Az esemény részleteit ide kattintva találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!