Afrika állatai lesznek az éjszakai program főszereplői

A Szegedi Vadaspark programjaira már este 18.00 órától várják a látogatókat az Állatkertek Éjszakáján.

A Szegedi Vadaspark is részt vesz az Állatkertek Éjszakájának programsorozatában, melyet minden évben a nyár utolsó péntek estéjén szerveznek meg. Idén augusztus 30-án lesz az esemény.

Forrás: Baranov E/Shutterstock

A Szegedi Vadasparkban Afrika állatai játsszák a főszerepet, a programok pedig már este 18.00 órakor elkezdődnek. Egyrészt a Magyar Afrika Társaság tart foglalkozásokat az elefántkifutó medencéjének közelében – lesznek kézműves programok, társasjáték, ruhapróba és hangszerbemutató is -, másrészt rendeznek arcfestést a Zsiráfház teraszán és bátorságpróba is a terráriumházba.

Míg ezek a programok egészen 21.00 óráig folyamatosan zajlanak, velük párhuzamosan 18.00 órakor jön a Grim-Busz Színház egy zenés előadással, illetve 19.00 órától fellép a Serengeti Troupe – az ő produkciójukat afrikai táncház követi.

Természetesen lesznek állatbemutatók is: 19.00 órától az elefántok vacsoráznak a két előadás közötti szünetben, 19.30-kor következik a borjúfókák esti tornája, majd 20.10-től 21.00 óráig az oroszlánok, a törpevíziló és a foltos hiéna etetését lehet megnézni, illetve királypitont is lehet simogatni, áll a Szegedi Vadaspark Hírlevelében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek