Ma indul a Galiba Gyermekfesztivál Debrecenben

  Egészen augusztus 20-ig tart a ma kezdődő Galiba Gyermekfesztivál.

  A Debreceni Virágkarnevál 2012-ben kapott kistestvért, azóta az óvodások, iskolások, tánccsoportok, civil szervezetek gyermekcsoportjai maguk készítette kiskocsival vonulnak fel a karneválon.

  Forrás: Porcio Norbert - www.trilite.hu/Debreceni Virágkarnevál/Facebook

  A programok ma kezdődnek és egészen augusztus 20-ig tartanak. Délután 15.00 órakor van a nyitás, majd gólyalábasokkal és koncertekkel folytatódik a nap. Fellép az Agyagbanda, lesz Hahó-koncert és Pöttömkoncert is ma. Holnap többek között a Rutkai Bori Banda családi koncertjére, holnapután bűvészműsorra és táncos mulatságra várják a látogatókat.

  Vasárnap ingyenes lesz a belépés a Vidámpark területére (ráadásul meghosszabbított nyitva tartás mellett), lesz Ludas Matyi hasonmás találkozó, rolleres felvonulás és mesejáték is. Hétfőn Mosó Masa Mosodájával érkezik a VERONAKI zenekar és Vitézi mókával a Langaléta Garabonciások, míg kedden Betyárparádét tartanak a Garagulya Gólyalábasok.

  A részletes program megtalálható a fesztivál honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!