Malajzia lesz a szabadkai Interetno Fesztivál idei sztárvendége

  Augusztus 22-én kezdődik a közkedvelt zenés rendezvény Szabadkán, az Interetno Fesztivál. A rendezvény idei sztárvendége Malajzia lesz, az egész esemény pedig az elmúlt évekre való visszatekintésre épül.

  Korábbi felvétel az Interetno fesztivál záró ceremóniájánForrás: Facebook / Interetno/ Készítette: Emil Kovacs

  Érkeznek fellépők Magyarországról, többek kötött Novák Péter is bemutatkozik, de lesznek vendégek Kolumbiából, Bolíviából és Oroszországból is.

  Az idén is lesz Táncpanoráma, Aranykapu játszóház, régi mesterségek bemutatója, kirakodóvásár, gasztrotér és bortér is.  

  Az Interetno öt napja alatt mindig felpezsdül a határközeli, vajdasági város; a fesztivál alatt úngynevezett Interetno napokat tartanak majd Kiskunhalason, a vajdasági Szenttamáson és Zentán is. A fesztiválnak a Szabadka szívében található Etnopolis ad otthont.

  A megnyitóra augusztus 23-án, pénteken kerül sor, vagyis a fesztivál második napján. A nyitóünnepséget a táncegyüttesek zászlós felvonulása előzi meg. Az Interetno fesztivál augusztus 26-án ér véget - tudtuk meg a szabadkai Subotica.com hírportál híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!