Csökkentett jegyárakkal nyit a csepeli termálstrand

Építkezés zajlik ugyan a Csepeli Strandfürdő területén, de ennek ellenére a medencéket, és az új csúszdákat is használhatják a vendégek. Mindezt idén nyáron jelentősen olcsó belépőjegy ellenében használhatják.

A csepeli strand minden medencéjében csobbanhatnak a fürdőzőkForrás: Shutterstock / Készítette: YanLev

A fürdőben egy több ütemű fejlesztés zajlik, amelynek keretében tavaly új vízi csúszdákat, vízi játszóteret és röplabdapályát adtak át - ezeket idén már ki is lehet próbálni. Jelenleg új öltözők és új fogadóépület kialakításán dolgoznak. Az építkezés területet egy kétméteres mobilkerítéssel határolták el a strandtól, így kevésbé zavarja majd a vendégeket a munka folyamat.

Az idei munkálatok nem haladtak a tervezett ütemben, ezért az idény május végére tervezett megnyitása is június végére csúszott. A fürdő június 28-án, azaz ma 10 órakor nyitja meg kapuit.

A fürdő minden medencéjében lehet csobbanni: a termálmedence, az úszómedence, a gyermekmedence és az élménymedence is üzemel. Az új csúszdákat szintén lehet használni.    

A strandfürdő bejáratát ideiglenesen a büfé melletti részen alakították ki és öltözőkonténert is kihelyeztek. A felújítással járó kellemetlenségek miatt csökkentett jegyárakat vezettek be: a felnőtt napijegy így ezer forintba kerül, a nyugdíjasok és diákok 500 forintért válthatnak belépőt - írja a Termál Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek