Új medencékkel startolt el a fürdőszezon Kisvárdán

Megnyitották az Aquacinema fürdő és csúszdaparkot, ez lesz a megújult fürdő első teljes strandszezonja. Az idén még több medencében lehet csobbanni, ugyanakkor a belépőárak is emelkedtek.

Június 21-én, pénteken startolt el az idei fürdőidény a kisvárdai Aquacinema fürdőben, ahol az öt emeletes aquapark mellett 50 méteres úszómedence, gyermekmedence, hullámmedence, élménymedencék és termálmedencék várják a látogatókat.

Már lehet lazulni az Aquacinema medencéibenForrás: Facebook / Aquacinema Kisvárda

Kisvárdán 1967 óta működik termálfürdő, de 2018 januárjában be kellett zárni, ugyanis egy nagy méretű felújítás vette kezdetét. Új medencéket építettek és egy 14 csúszdás aquaparkot hoztak létre - ezzel a szóban forgó fürdő Magyarország legnagyobb aquaparkjainak listájára került.

Ilyen színes, tekergő csúszdákon lehet mókázniForrás: Facebook / Aquacinema Kisvárda

A tavalyi szezonban csak július 23-án nyitott ki a fürdő, és szeptember elsejéig lehetett lubickolni Kisvárdán. Ekkor a csúszdapark mellett mindössze három kültéri medencét lehetett használni.

A tavalyi átmeneti fürdőszezon után idén bővült a medencék száma, de ezzel együtt a belépőárak is emelkedtek. Egy egész napra szóló belépő jelenleg felnőtteknek 2200 forint, a komplex belépő ára pedig 4900 forintba kerül. Azt viszont fontos tudni, hogy az egyszerű strandbelépővel az első szintről induló három csúszda is használható. 17 óra után már kedvezményes belépőt lehet vásárolni - írja a Termál Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek