Még sárkányt is lehet sétáltatni a Tűz Éjszakáján

  Szikra show, tűztánc és tűzzsonglőr bemutató is lesz a Tűz Éjszakáján, amelyet péntek este tartanak meg a Holnemvolt Várban, az Állatkert tavaly megnyílt új játszóparkjában. A programok este 6-kor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak - tudtuk meg a Fővárosi Állat- és Növénykert szerkesztőségünkbe küldött közleményéből.

  Látványos tűz show is leszForrás: Shutterstock / Készítette: Nikolay_Voronin

  A Figurina Bábszínház művészei Porzsák, a sárkány történetét adják elő, a Trambulin Színház jóvoltából pedig György lovag és a sárkány története elevenedik meg a látogatók előtt. Lehet találkozni Süsüvel, a híres egyfejűvel, és sárkánybábot is készíthetnek a gyerekek. További kézműves foglalkozások is lesznek: lehet majd méhviasz gyertyát gyúrni és üvegmécsest festeni.

  A bátor résztvevők sárkánysimogatásra, vagy sárkánysétáltatásra is benevezhetnek, továbbá lesz tevegelés és lovaglás is. Emellett a Holnemvolt Vár sokféle játéka, közöttük a 110 éves, felújított Schäftner-körhinta is várja majd a vendégeket.

  A belépés a Holnemvolt Vár kapuján, a régi körhinta mellett (Állatkerti krt. 14.) történik, a belépti díj egységesen 1600 forint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!