Babszem Jankó és Süsü is várja a gyerekeket a Bábok Éjszakáján

  Izgalmas mesevilággá változik május 24-én a Fővárosi Állatkert Holnemvolt Vára, ugyanis megrendezik a Bábok éjszakáját. A rendezvényen apró és óriási bábok, gólyalábasok, Babszem Jankó, Vitéz László és Süsü is színpadra lép.

  BábelőadásForrás: Shutterstock / Készítette: Frazer

  A programok 18 órakor kezdődnek, a megnyitó után Süsü várja a gyerekeket, akivel személyesen is találkozhatnak a kicsik. Megnézhetik a gólyalábas zsonglőrök szórakoztató produkcióit, majd a bábelőadásokat is: Babszem Jankó kalandjait, Sarkadi Bence világjáró bábművész előadását, Bandi bá' papírszínházát és Pályi János fergeteges Vitéz László vásári bábjátékát is – tudtuk meg a Holnemvolt Vár beharangozójából.

  Az este folyamán kézműves foglalkozásokat is tartanak: textilből, fakanálból, csuhéból és kerámiából is lehet bábokat formálni. Bekapcsolódhatnak népi játékokba, de lesz lehetőség a lovagolásra és szamaragolásra, valamint arcfestésre is. A rendezvény során a hetedhét Palota plusz költségek nélkül látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!