Országos gyerekemelési rekord születhet a hétvégén

  Országos rekordkísérletre, százezer gyerek magasba emelésére készül 23 helyszínen a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton, azaz holnap 11 órakor.

  A rendezvény célja, hogy a gyerekek és a család fontosságára hívja fel a figyelmet azzal, hogy egy időben minél több gyereket emelnek magasba országszerte és a határon túl.

  Rengeteg gyereket emelnek a magasba a hétvégénForrás: Shutterstock / Készítette: kudla

  A rendezvényhez kapcsolódóan a mozgalom helyi szervezetei az önkormányzatokkal együttműködve ingyenes családi napokat rendeznek Budapesten és számos vidéki városban. Az akció központi helyszíne a Margitszigeti Atlétikai Sportcentrum, ahova 3000 embert várnak - áll a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján megjelent esemény beharangozójában.

  A mozgalomhoz a vajdaságiak is csatlakoznak, a határ közeli üdülővárosban, Palicson szervezik meg a családi rendezvényt. Ennek apropóján egy piknikre hívják a családokat a Palicsi-tó partján lévő játszótérre, továbbá lesz védőnői tanácsadás, hordozási szaktanácsadás és számos gyerekjáték. Magára a rekordkísérletre pedig pontban 11 órakor kerül sor – áll a rendezvény Facebook-oldalán.

  Az országos eseményre vonatkozó teljes városlistát a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján nézhetik meg.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!