Digitális gyerekeket terelnének a modellvasút felé

  A fővárosi vasútmodellezés egyik mekkája a TEMI Fővárosi Művelődési Háza (FMH), ahol ismét nagy rendezvényre készülnek. Azzal kezdik, hogy a mai gyerekek már a digitális világba születnek, úgyhogy ez a vasútmodellezést is elérte.

  Vasútmodellbörze az FMH-ban.Forrás: 478-as vasútmodellbörze/Facebook

  Olyan terepasztalokat mutatnak majd be, amik digitális rendszerűek, és ki is lehet majd próbálni tablettel és telefonnal a vezérlésüket. Az esemény kifejezetten gyerekbarát lesz, amit azzal hangsúlyoznak ki, hogy gyerekmagasságban lesznek a terepasztalok, kb. 60-80 centiméter magasan.

  18 éven aluliaknak ingyenes lesz a rendezvény, felnőtteknek is csak 500 forintba kerül. Az eseményt május 10-12. között rendezik meg a XI. kerületi, Fehérvári út 47. alatti FMH-ban, naponta 9-17 óra között. Az már csak hab a tortán, hogy a szokásos vasútmodellbörzét is megrendezik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!