Adventi vasútmodell-kiállítás lesz a Gellértben

Adventi vasútmodell-kiállítás lesz a Gellértben

December 5-én és 6-án a Danubius Hotel Gellért a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket várja. Felállítanak egy 100 méter hosszú vasútmodell pályát, csak itt és csak ez alkalommal lehet majd látni egy direkt erre az alkalomra írt zenés mesejátékot, és itt hallhatja élőben először a közönség A Játékkészítő című musical új sztárjait.

A 424 Vasútmodell Klub mintegy 700 négyzetméter alapterületű kiállításán látható lesz a „Märklin időutazás", amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, egyéni terepasztalokkal, különböző méretarányokban, több mint ezer vasútmodellel. Ott lesz köztük a világ legkisebbike is.

Fotó: Gellért Hotel

Már hagyomány, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen saját zenés mesejátékkal is készül a Gellért Mikulásra. Csak itt, csak ekkor lehet látni a Grincs, ami nincs című darabot, melynek címszerepét, a szívtelen Grincset Köleséri Sándor alakítja majd.

A vasútmodell kiállításra a felnőtt belépő 1500 forintba, a gyerek belépő 1200 forintba kerül, a családi jegy pedig 4500 forint. A zenés mesejáték gyerekeknek 800 forint, felnőtteknek 1000 forint.

További részletek a rendezvény honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek