A nyulak titkos föld alatti birodalmába vezet az új menet

  A közel száz éves göteborgi vidámpark, Liseberg még ősszel bejelentette, hogy a Kaninlandet, azaz a Nyuszik Földje elnevezésű attrakció 2020-ra jelentősen kibővül. Most pedig már arról érkezett hír, hogy megnyitják az Underland, azaz a Föld alatti világ című menetet, ugyancsak a nyúl témakörön belül.

  LisebergForrás: Liseberg

  2013 óta nem volt ekkora beruházás a vidámparkban, áll a létesítmény sajtóközleményében. A nyulak titkos földalatti birodalmát fedezhetik fel a családok az új látványosság segítségével, persze mindezt nagyon játékosan, nagyon színesen. Mivel a látogatók eddig csupán a nyuszik föld feletti életét ismerhették, egyre többen voltak kíváncsiak arra, hogy mi zajlik lent, az üregben.

  A móka ugyanúgy működik, mint bárhol máshol, azaz a látogatók kis, csilleszerű kocsikba ülnek be, és síneken gurulnak végig a nyulak házai, raktárai, szobái között. Ilyen típusú, föld alatti attrakciót 40 éve nem építettek a vidámparkban; egyben ez a 14 látványosság is, amivel a családi szekciót bővítették.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek