Újra utazhatunk Budapesten az Uber szolgáltatással

Az Uber a Főtaxival partnerségben nyújtana szolgáltatásokat Budapesten. Ezáltal a magyar főváros az európai nagyvárosok közül az elsők között lesz, ahol ilyen együttműködést alakít ki az Uber. A fővárosiaknak és a turistáknak nagy szükségük lenne az Uber személyi fuvarozás szolgáltatására, ugyanis a cég részben azzal indokolja a döntését, hogy tavaly majdnem százezer alkalommal nyitották meg az alkalmazását annak ellenére, hogy a szolgáltatás nem volt elérhető – írja a vh.hu.

Az Uber 2016-os magyarországi kivonulását sokan sajnálták, de idén visszatér a Főtaxival kötött partnerség keretébenForrás: Prathankarnpap/Shutterstock


A Magyarországról 2016-ban kivonult vállalt hangsúlyozta, hogy az Uber világszerte együttműködik a taxitársaságokkal, és a visszajelzések egyértelműek: az Uber és a taxik együtt többre képesek. A partnerség mindenki számára előnyös, ugyanis segíti a taxisokat, hogy nagyobb keresetük legyen, bővülnek a lakosság utazási lehetőségei, valamint hatékonyabbá válik a budapesti közlekedés.
A vállalat technológiájának köszönhetően a sofőrök kevesebb időt tölthetnek az utasok keresésével vagy éppen a taxiállomásokon való várakozással, és többet az utasok kiszolgálásával, így a közlekedés még könnyebbé válik. Az Uber budapesti piacra lépési szándékát február 27-én jelentette be, a szolgáltatás indulásának pontos dátuma még nem ismert.

 

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek