Mostantól Uber alkalmazással is bérelhetünk hajót Míkonoszon

Az Uber alkalmazással mostantól már nem csak autót hívhatunk, hiszen elindítottak egészen új szolgáltatást, az Uber Boat-ot, amely már elérhető a görögországi Mykonos szigetén – olvasható a TimeOut oldalán. 

A festői Míkonosz mostantól hajóval is könnyedén felfedezhetőForrás: Hemis via AFP/GARDEL Bertrand

A míkonoszi Uber Boats az első, aki privát hajókat kínál az alkalmazásában, és ugyanúgy működik, mintha autót foglalnánk, az egyetlen bökkenő az, hogy 45 perccel előre kell foglalni, és a szigeten található 25 átvételi/leadási pont egyikéről lehet felvenni. Az utazók olyan motorcsónakok közül választhatnak, amelyek 3-8 személy szállítására alkalmasak. Az Uber Boat árai előre, a foglalás időpontján és a távolságon alapulnak. Több megálló ütemezése és a viteldíjak megosztása is lehetséges – írják a Travel and Leisure oldalán.

A hajóról csodálatos kilátás nyílik Míkonosz festői dombjaira és a hegyekre. Ezen felül az Uber Boat rendkívül kényelmes, és egy teljesen másfajta felfedezési módot kínál, mint egy taxi. Az Uber Boat-tal könnyedén elhajózhatunk a part menti éttermekbe vagy a környező strandokra, szigetekre, ráadásul még a forgalmi dugóktól sem kell tartanunk.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek