Ezek a legtrendibb nevezetességek az Uber szerint

  Bár az Uber utazásmegosztó szolgáltatását nem mindenhol engedélyezik, legutóbb például London mondott búcsút az effajta közlekedésnek, ahol van ilyen lehetőség, a turisták és a helyiek egyaránt előszeretettel használják azt, hogy eljussanak a különböző látnivalókhoz. Az Uber ezek alapján visszatekintést készített 2019-re, melyből kiderül, hogy mely látnivalók és úticélok voltak a legnépszerűbbek a világon.

  A lista első két helyén két New York-i épületet találunk, az Empire State Buildinget és a World Trade Center helyén épült Freedom Towert.

  Manhattan látképe a bal oldalt magasodó Freedom Towerrel.Forrás: Manuel Romero/pixabay.com

  A dobogóra felkerült még a legendás torontói tévétorony, a CN Tower, és csak ezután jönnek az európai, egész pontosan párizsi helyszínek: a Diadalív, az Eiffel-torony és a Louvre. A hetedik helyen Dubaj szupermagas felhőkarcolója, a Burdzs Kalifa áll, majd következik a kaliforniai Disneyland, a Buckingham-palota és végül a Golden Gate zárja a tizes listát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!