A világ egyik legsármosabb férfija a budapesti Madame Tussauds legújabb látványossága

Május végén mi is ott voltunk a Madame Tussauds budapesti panoptikumának ünnepélyes megnyitóján, ahol videóban is megmutattuk a legérdekesebb figurákat. A tárlat most igazi szenzációval bővül: a világ egyik leghíresebb sportolója, divatikonja és médiasztárja, David Beckham viaszmása is néhány hónapig itt fog időzni.

Forrás: Madame Tussauds Budapest

A hazai Madame Tussauds 51 állandó figurával rendelkezik, ám időről időre érkeznek a Palazzo Dorottyába exkluzív vendégek is. Legutóbb a világ leggyorsabb sprintere, Usain Bolt viaszmása töltött itt néhány hónapot.

David Beckham annak idején személyesen találkozott a Madame Tussauds angliai munkatársaival, akik így lehetőséget kaptak arra, hogy tetőtől-talpig felmérjék a világsztár testének minden porcikáját.

Több ezer biológiai adatot vettek fel a csontok méretétől a testsúlyon át a sportoló arcberendezéséig. A figura – a többi viaszmáshoz hasonlóan – a London melletti műhelyben készült képzőművészművészek, digitális szakemberek és más szakértők bevonásával.

Forrás: Madame Tussauds Budapest

A sportoló bőrét több mint 60 tetoválás borítja, ezeknek mind különleges jelentősége van. Első tetkója a fia neve volt, de szerepel a testén a kedvenc száma, a hetes, továbbá kínai, héber és hindi írásjelek, valamint a 99-es szám, amelyik házasságkötésére utal.

Beckham barátok közé kerül a Madame Tussauds Budapest produkcióban. A látványosság egy másik népszerű figurája, Lionel Messi ugyanis jelenleg Beckham csapatában játszik az Inter Miamiban, Jennifer Lopez és Beyoncé pedig közös reklámfilmet is forgatott a sztárral.

A stílusikon sportolóval öltönyben és nyakkendőben találkozhatnak a vendégek a produkció interaktív kávézó részében. Beckham egy vörös szőnyegen állva várja a látogatókat, fotósok gyűrűjében, így mellé állva minden rajongó úgy érezheti magát, mint egy valódi csillag – tudtuk meg a A Madame Tussauds Budapest sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek