Új szálloda nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában

Hampton by Hilton Budapest City Centre néven, 219 stílusos és kényelmes szobával, fitneszteremmel és lobby bárral nyitott meg a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája a terézvárosi Dessewffy utcában. 

Forrás: Reviczky Zsolt/Hilton

A szobák berendezése a márka nemrégiben megújult dizájnját követi. Élénk színek és modern művészeti alkotások vonják magukra a figyelmet a hotel közösségi tereiben, melyek lehetőséget kínálnak akár napközbeni munkára vagy találkozók lebonyolítására, illetve egy kis esti lazításra, ide értve a rendezvénytermet, valamint a helyszíni parkolást és a vendégek számára biztosított elektromos autó töltést.

Forrás: Reviczky Zsolt/Hilton

 A vendégek a napot a szállodamárka népszerű gofriját is tartalmazó meleg reggelivel kezdhetik, ami a szobaárban mindig benne foglaltatik, csakúgy mint az ingyenes wi-fi. A tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a szobaárak éjszakánként kb. 90 eurótól kezdődnek.

Forrás: Reviczky Zsolt/Hilton

Budapest népszerű a külföldi, és tengerentúli turisták között, akik átlagosan 3 napra foglalnak a Hampton by Hilton Budapest City Centre-ben. Az egyéni vendégek kétharmada amerikai, és nő a távol keletiek aránya is - jegyezte meg Siklósi Anita szállodaigazgató.

Forrás: Reviczky Zsolt/Hilton

A Hilton 22 különböző szállodamárkával rendelkezik, közöttük az egyik legnépszerűbb Hampton by Hilton, több mint 2900 szállodával. A szállodaipari vállalat 123 országban és területen közel 7300 ingatlannal és több mint 1,1 millió szobával rendelkezik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek