Útfelújítás miatt változik a forgalmi rend a Nyugati pályaudvarnál

A Nyugati pályaudvari buszvégállomáson és a Teréz körútnak a végállomás előtti részén útfelújítást végeznek, ezért a hétvégén, vagyis április 22-én és 23-án a járatok egy része a megszokottól eltérő helyen áll majd meg - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

Nyugati pályaudvar - illusztrációForrás: Jorge Franganillo/commons.wikimedia.org

Azt írták, hogy a Teréz körút felől a Váci útra nem lehet majd jobbra kanyarodni. Szombaton és vasárnap a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 934-es autóbuszok nem érintik a belső végállomási megállójukat, felszállni az ellentétes oldalon, a Váci út 4-es szám előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen lehet.

A 73-as trolibusz sem érinti majd a Nyugati pályaudvar megállót. A 923-as autóbusz nem tér be a végállomásra, csak a Teréz körúti megállóknál áll majd meg, a 931-es autóbusz pedig Árpádföld felé a Váci úti oldalról, a 26-os buszok eredeti megállóhelyéről indul, de a Teréz körúti megállóhelyen változatlanul megáll.

A 26-os autóbusz a Vivicittá futóverseny és az I bike Budapest kerékpáros felvonulás miatt szombaton és vasárnap reggeltől kora estig nem érinti a Nyugati pályaudvart. Kora reggel és este a Nyugati pályaudvari megállóhelye nem változik, de hosszabb útvonalon éri el a Jászai Mari teret - tették hozzá.

Az M3-as metrópótló autóbuszok közlekedése és megállóhelyei változatlanok - áll a BKK közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek