Idén is lesznek ingyenes sportfoglalkozások Budapesten

Idén is folytatódnak az ingyenes sportfoglalkozások Budapesten, amelyek tavaly egy közösségi költségvetés nyertes ötletéből indulhattak el, jelentette be a Budapest Városháza Facebook-oldalán.

Aktív Budapest ingyenes sportfoglalkozásokForrás: otlet.budapest.hu

A közlemény szerint idén is lesz lehetőség ingyesen részt venni a tavaly már jól bevált programokon, mint például a vízitorna a MOM Sportban, SUP-jóga a Városligeti tavon, görkorcsolya a Városligetben, erősítő edzések, táncórák, nordic walking vagy a futás. De a tavalyi évhez képest várhatóan bővülni fog a sportág-paletta.

Regisztrálni továbbra is az Aktív Budapest oldalán lehet majd. Itt egyelőre még csak a diákcsoportok számára megrendezett jégkorcsolyázás elérhető, amelyre kedvezmény mellett van lehetőség a Városligeti Műjégpályán február 24-ig.

Az ingyenes programokra szánt idei költségkeret nincs előre meghatározva, a lakosság igényeit és a programok népszerűségét figyelembevéve alakul. A programkínálat fenntartására és bővítésére az eredeti ötletgazda az idei közösségi költségvetési programba is beadott egy javaslatot, amire várhatóan nyáron szavazhatunk majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek