Ingyenes sportfoglalkozások Budapesten? Mutatjuk a részleteket!

Görkorcsolyázás a Városligetben, SUP-jóga a csónakázótavon, vízi torna a MOM Sportban, vagy tollaslabda a Margit-szigeten - ez csak néhány azok közül a sportfoglalkozások közül, amelyeken bárki ingyenesen részt vehet. Szeretnéd beépíteni a görkorcsolyával való közlekedést a mindennapjaidba, de félsz egyedül kísérletezni? Kíváncsi vagy milyen lehet a nordic walking, de nincs botod, és ha lenne sem tudnád hogyan kellene jól használni? Nincs más dolgod, mint regisztrálni az Aktív Budapest oldalon.

SUP-jógaForrás: victoria karlova/Shutterstock

2021-ben indult el a Budapest Főváros Önkormányzatának részvételi költségvetési programja elnevezésű projektje, melyhez olyan ötleteket várt a fővárosi vezetés a budapestiektől, amelyek megvalósítása jobbá tenné városunkat. A program keretében érkezett igény az ingyenes sportolási lehetőségekre.

Az Aktív Budapest programokon hetente más és más edzésen vehetünk részt. Olyan programokat álmodtak meg a szervezők, melyek a sportolás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett aktív közösségi életre sarkallja a városlakókat. A foglalkozások naptárát a program hivatalos oldalán találod, ahol hétről-hétre végiglapozhatod az órarendet. Helyet is itt foglalhatsz magadnak – érdemes minél előbb, mert például a SUP-jógára augusztus végéig az összes időpont betelt. A programokról az Aktív Budapest Facebook-oldalának követésével is értesülhetsz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek