Izgalmas kalandokban lehet részünk az Állatkertek Éjszakáján

2022 augusztus 26-án, azaz péntek este ismét megrendezik az állatkertbarátok számára az Állatkertek Éjszakáját – olvasható a Fővárosi Állat-és Növénykert oldalán.

A fókashow, az elefánttréning, és a cápák közé merülő búvárok mellett a perzsa leopárdok látványetetését is megtekinthetjük. Lesz botanikai előadás, kígyósimogatás és a lószerszámos zsákbamacska kvízjáték sem maradhat el; a folyamatos programokon változatos módon ismerkedhetünk meg az éjszakai állatkerttel.

Fókashow is várja a látogatókatForrás: Facebook/Fővárosi Állat-és Növénykert

A Varázshegyben állati show-val várják a családokat, a levélvágó hangyák és a denevérek életének rejtélyei mellett lesz kígyóles és ízeltlábú bemutató és más ismeretterjesztő előadások. A Főkaputéren gólyalábasok, zsonglőrök, Fénycirkusz és akrobatikus led show kápráztatja a vendégeket, a színpadi produkciók sorát a Magyar Színház Kalandokon át című előadása gazdagítja.

Látványos éjszakai fényshow is leszForrás: Facebook/Fővárosi Állat-és Növénykert

A Schaftner-féle körhinta és a Vurstli részen igazi nosztalgikus élményekben lehet részük a családoknak. Mindezeken túl arcfestők és csillámfestők, állatos kézműves foglalkoztató és szelfibox is várja a gyerekeket. Az Ausztrálháznál, Nagytónál és Nagysziklánál, valamint a Mesterségek udvaránál egész estés fényvarázslat színesíti majd az állatkerti éjszakát.

Az esti programra csak az erre szóló külön jegyek érvényesek, egyéb belépők, kedvezményes jegyek és az éves bérletek nem felhasználhatók. Jegyek elővételben (az esemény napján 22 óráig) a helyszíni pénztárakban és online is válthatóak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek