Varázsligetté alakul a Városliget, kicsiknek és gyereklelkű felnőtteknek

A programsorozat a Vajdahunyad várától egészen a Kós Károly sétányig tart majd, ahol igazi csodákban lehet részük kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hercegnőkben, gólyalábasokban és artistákban nem lesz hiány, de még a lézerlövészetet is alkalmunk nyílik kipróbálni.

A Tintaló Társulás is tiszteletét teszi a VarázsligetbenForrás: Tintaló Társulás / Facebook.com

A budapesti Vajdahunyad vára Varázsligetté változik a Szent István Napok idejére. Két napon át csodák és izgalmak váltják majd egymást, ami azt jelenti, hogy a kulturális programokon túl lesznek játékos honvédségi bemutatók, így például lézerlövészet is.

Az említett kulturális programok pedig nagyon sokszínűnek ígérkeznek: a Tintaló Társulás a cirkusz és a bábszínház varázslatos egyvelegével várja majd az érdeklődőket. A mesékről a Simorág TánCirkusz gondoskodik; ők élőzenével színesítik a műsorukat és minden korosztályhoz szólnak. A leendő hercegeket és hercegnőket is várják majd próbák, hogy kitanulhassák eme mesterségek minden csínját-bínját, mindeközben pedig önképző artistákból álló cirkuszi társulaton ámulhatunk, hála a Tűzmadarak Varázslatos vásári mutatványainak, de találkozhatunk István és Gizella óriásbábjaival is.

A Varázslatos Mesék birodalmában mesekiállítás, cirkuszi játszóház, tekergőtér és különböző előadások várják a kicsiket és a gyereklelkű felnőtteket egyaránt, a Varázs Várban pedig a régi, vásári életet tapasztalhatják meg az arra járók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek