Újabb ingyenes kertmozi nyílt Budapesten, nyári hangulatú filmekkel

Idén is megnyitott a 2005-ben alapított Madách Filmklub a Szabadtéri Kertmozi a XVIII. kerület fás, lombos parkjában, a Bókay-kertben. A mozielőadások – mint eddig minden évben –, idén is ingyenesek és este fél 9-kor kezdődnek, de figyelem, idén nem tartanak esőnapot, tehát vasárnap idén nincs ismétlés! A parkolás ingyenes és mindkét parkoló használható.

A kép illustrációForrás: Shutterstock/New Africa

Július 23-án a Görögbe fogadva című 2009-es amerikai-spanyol vígjátékot játszák, Nia Vardalos és Alexis Georgoulis szereplésével. Július 30-án a Csodálatos Júlia 2004-es kanadai-amerikai-magyar-angol vígjáték lesz műsoron Annette Beninggel és Jeremy Irons-szal. Augusztus 6-án az Óvakodj a törpétől 1978-as amerikai vígjáték, Goldie Hawn és Chevy Chase főszereplésével. Az idei nyári program augusztus 13-án zárul egy klasszikus amerikai musical, az Óz, a csodák csodája című 1939-es film vetítésével, Judy Garland, Ray Bolger, Jack Haley és Bert Lahr főszereplésével.

Idén is igazi nyári hangulatot árasztó filmeket sikerült műsorra tűzni és reméljük, hogy jóhangulatú nyári estéket tudunk szerezni a nagyon-nagyon hosszú és nehéz hónapok után minden vendégünknek" – összegzett Kardos Gábor volt önkormányzati képviselő és felesége Éva, a Madách Filmklub alapítói valamint Einhorn Tamás és felesége Márti az ittlakunk.hu cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek