Újranyit Budapest egyik legnépszerűbb négycsillagos szállodája

A Novotel Budapest Centrum két év után nyitja újra kapuit. A négycsillagos, 227 szobás szálloda idén nyáron fogadja első vendégeit, 2025-től pedig a Movenpick márkanevet viseli – olvasható az Accor szállodalánc sajtóközleményében. 

A belvárosi Novotel két év után újranyitja kapuitForrás: ACCOR sajtóközlemény

A történelmi épület jól felszerelt szobákkal, étteremmel, bárral, valamint konferencialétesítményekkel rendelkezik, emellett wellness-szolgáltatásokat is kínál. A szálloda most Novotel Budapest Centrumként nyit újra, de később felveszi a Movenpick márkanevet, hogy új, friss megjelenést hozzon a budapesti vendéglátás piacára. A tervek szerint Movenpick Palace Hotel Budapest néven 2025 májusának első felében nyitja meg kapuit.

A szálloda étteremmel, bárral, valamint konferencialétesítményekkel rendelkezikForrás: ACCOR/Tamas Pal/www.tamaspal.hu/

 "Mivel Budapest Közép-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja, Magyarország pedig továbbra is egyre népszerűbb turisztikai célpont, ezért a szabadidős és az üzleti célú utazók részéről is nagy keresletre számítunk" – mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója.

A szálloda 2025-től új nevet kapForrás: ACCOR/www.tamaspal.hu/Tamas Pal

A projektet a Mogotel Hotel Group leányvállalata, a Mogotel Development Holding valósítja meg. A támogatás segítségével a Mogotel Hotel Group prioritásként tűzte ki, hogy Közép-Európában 10 közép- és felső-középkategóriás ingatlannal bővüljön, és minden szegmens számára elérhető szállodákat kínáljon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek