Négy éve sorozatban ötcsillagos besorolást kap ez a hazai szálloda

  A Forbes Travel Guide közzétette a 2020-as év hivatalos csillagbesorolásait. A listán a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace negyedik egymást követő évben ötcsillagos besorolást kapott, amely a legnagyobb megtiszteltetésnek számít - írja cikkében a Budapest Business Journal.

  Forrás: Four Seasons Hotel Gresham Palace / FB

  Az ingatlan az egyetlen olyan szálloda Magyarországon, amely négy éve tartja az ötcsillagos besorolást, illetve olyan Spa-val várja a vendégeket, melyet négycsillagosra értékelt az egyesület.

  A Forbes Travel Guide több mint 60 éve foglalkozik az ötcsillagos vendéglátóhelyek felmérésével és értékelésével. A vezérigazgató szerint nehéz megszerezni a Guide minősítését, ezért az idei győztesek kifejezetten büszkék lehetnek magukra, mivel mind a vendégfogadás legmagasabb színvonalát mutatták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!